Tilbage til BHS Ribe

Pressmeddelande


Giant hjälper till med den gröna övergången hos Lambertsson

Uthyraren Lambertsson investerar i Giant elektriska minilastare

Giant G2200E X-tra kompaktlastare fyller en lucka i hyresutbudet för kunder som behöver kraft och kvalitet samt leva upp till de gröna ambitionskraven.

Maskinerna är utrustade med litiumjonbatterier som säkerställer en stabil och kraftfull användning av maskinerna samt kabin- och trafikbelysning, vilket säkerställer optimal användning under alla typer av förhållanden.

Lambertsson lanserar nu en serie uthyrningsmaskiner som använder elmotorer istället för förbränningsmotorer. Det innebär att de inte släpper ut några växthusgaser som bidrar till klimatförändringarna.

Giant 2200E och 2200E X-tra är maskiner vi är stolta över. De har funnits på marknaden i några år nu och har kommit med full hytt under det senaste året. Giant Elmaskiner, liksom alla andra Giant minilastare, byggs individuellt utifrån kundens behov.

Dessa maskiner för Lambertsson är utrustade med x-tra lyfttornet som ger otrolig lyftkraft och en hel hytt som gör att maskinerna kan användas under alla årstider.

Vi är stolta och glada över att få vara en del av den gröna omställningen utan att kompromissa med minilastarnas prestanda och möjligheter.

Uttalar Sveriges ansvariga vid Brdr Holst Sørensen Christian Petersen

För oss på Lambertsson är det viktigt att hela tiden driva och utveckla branschen i en grönare och mer hållbar riktning. Våra nya Giant elektriska minilastare är en del av det arbetet.

Vi tar steget från fossila bränslen till el när det gäller drift av olika entreprenadmaskiner i vårt uthyrningsutbud. På så sätt hjälper vi våra kunder att välja rätt maskiner för vår gemensamma framtid. Vi vill inte vara en del av problemet, utan en del av lösningen

Uttalar Jonas Jacobsson

Lambertsson Sverige AB

Produktchef, uthyrningsavdelning

Brdr Holst Sørensen är importör av Giant minilastare till Sverige. Giant Minilastare produceras i Nederländerna och är kraftigt byggda maskiner som är byggda av kända kvalitetskomponenter i motor, hydraulik, redskap. Minilasterne säljs via ett rikstäckande återförsäljare och servicenätverk. www.Giantminilastere.se

Copyright 2024 | Brdr. Holst Sørensen A/S