Tilbage til BHS Ribe

2 nya Skid Steer-modeller


Vi presenterar 2 nya kompakta Skid Steer-modeller på larvband. GS950T är utrustad med en 25 hk och GS850T är utrustad med en 20 hk dieselmotor. Maskinerna är de första på band från Giant, de har ett standard 180 mm band. GS950T kan även levereras med 230 mm band

 

Larvband:

Maskinerna är utrustade med larvband i stället för traditionella hjul. Detta ger flera fördelar, inklusive förbättrad dragkraft, stabilitet och utmärkt manövrerbarhet i ojämn terräng. Bandene är gjorda av slitstarkt material som säkerställer långvarig hållbarhet och prestanda även under de mest utmanande förhållanden.

Utmärkt prestanda:

GS950T drivs av en kraftfull 25hk Kubota-motor med 3 cylindrar som levererar imponerande kraft. Maskinen klarar en lång rad uppgifter, inom många olika sektorer, t.ex. inom bygg, lantbruk och entreprenörer. Den avancerade hydrauliska styrningen gör det enkelt att kontrollera maskinens rörelser med precision och lätthet.

Det snabba av och på för föraren gör att det ger bättre arbetskomfort och snabbhet för vissa typer av arbetsuppgifter

Lyftkraft:

Giant har ändrat maskinens tyngdpunkt genom att installera larvband, så att trycket på marken blir bättre fördelat och minilastaren blir mer stabil. Lyftkapaciteten ökas med larvband, GS950T har en lyftkapacitet på 576 kg, med sin egenvikt på 1036 kg.

 

För mer information om de nya modellerna, kontakta Giants rikstäckande  återförsäljarnätverk.

 

Läs mer om modellerna

Hitta din närmaste Giant-återförsäljare

Copyright 2024 | Brdr. Holst Sørensen A/S